Swatch Touch Zero1 horloge onderneemt actie

De zon laat zich weer zien, tijd om in actie te komen en dat wintervet te verbranden. Met de nieuwe Swatch Touch Zero1 die design met enkele coole, nieuwe Beach Volley functies combineert voor zowel spelers en fans kun je meteen aan de slag. Zelfs voordat je verbonden bent met de Swatch Touch Zero1 App heb je met je vingers op het touchscreen display al toegang tot de 3 Beach Volley functies.

swatch_touch_zero1_02_PressBeach Volleybal wordt overal ter wereld gespeeld, op stranden en in uitverkochte stadions waar een uitzinnig publiek de sfeer opzweept met hun stampende voeten en enthousiast geklap en waar de actie zorgt voor spanning en kippenvel. Het Swatch Touch Zero1 horloge is dan ook uitgerust met een Step Counter, Power Hits en Power Claps. Er hoort ook een app bij.

swatch_touch_zero1_01_Press
De Swatch Touch Zero1 gaat een stap verder dan de nu al populaire Swatch Touch door in eze Zero1 versie nieuwe functies toe te voegen, die voor zowel spelers als fans de spanning en fun verder opvoeren. Het heeft alle Touch functies die het horloge tot een succes hebben gemaakt, van het gebogen touchscreen en ingebouwde verlichting tot de touch- en swipe-toegang naar de zes tijdsfuncties.

swatch_touch_zero1_05_PressBoven op dit alles is de Swatch Touch Zero1 een Touch screen Swatch waarbij je vingervlug toegang hebt tot verschillende Beach Volley functies direct op jouw Swatch en nog veel meer informatie wanneer je verbonden bent met de gratis Touch Zero1 App.

Natuurlijk is deze Swatch Swiss Made, en omdat het een Swatch is, is het dus absoluut niet nodig om hem elke nacht op te laden – de standaard Swatch batterij gaat namelijk maanden mee.

Prijzen variëren van 120 tot 125 euro.

Kijk voor meer informatie op www.swatch.com