SIHH 2017: Tag Heuer Aquaracer Lady

Maandag 16 januari 2017 staat te boek als Blue Monday. Een term die in het leven is geroepen door de Britse psycholoog Arnall die uit een van zijn onderzoeken concludeerde dat de maandag van de laatste volle week van januari een ‘depri-dag’ zou zijn. We zouden onze goede voornemens (alweer!) niet gerealiseerd hebben en tot overmaat van ramp lijkt de zomer nog eindeloos ver weg. Reden om sip te zijn dus. Wellicht dat een sneak preview op een gaaf horloge de dag een beetje mooier kleur… Een blauw exemplaar uiteraard. En een horloge waarmee de sportieve vrouw glamour en glans aan haar dag en activiteiten kan geven…Move over Blue Monday!

WAY131N.FT6091 2017

De  nieuwe, stalen en sportieve Tag Heuer Aquaracer Lady, zoals die deze week gepresenteerd worden tijdens SIHH zijn uitgebracht in diepe oceaan blauw. De Aquaracer was al een tijdloos model, dus wat is de vernieuwing?  De 2017 versie, die niet alleen in het blauw uitkomt, maar ook in diep zwart, heeft een wijzerplaat van paarlemoer, afgewerkt met een keramische bezel. De band is ton-sur-ton en heeft een satijnen afwerking. Sportief met vrouwelijk raffinement dus. Het model is ook verkrijgbaar met een stalen armband om juist weer de sportieve stijl te benadrukken, waarbij  de diamant in het bezel goed zijn voor een vleugje glamour.

WAY131L.BA0748 2017 HD

In 1892 diende Edouard Heuer voor het eerst in de geschiedenis van het horloge een octrooi in voor  een waterdichte kast.  De vinding was meteen succesvol. De eerste Aquaracer was in 2003 een feit en sindsdien blijft het type, met dames- en herenmodellen, in ontwikkeling. Vorig jaar waren de keramische heren modellen opvallend. Voor 2017 komt Tag Heuer met een nieuwe damesversie.

WAY131N.FT6091 2017 HD

De paarlemoeren wijzerplaat heeft een semi-transparante blauwe of zwarte lak, wat een primeur is voor TAG Heuer. De elegantie horloges hebben een kast van 35 mm  met daaronder een quartz uurwerk en zijn waterbestendig tot  300 meter. Het op het duikhorloge geïnspireerde luxe horloge heeft de kenmerkende 12-zijdige uni-directional draaibare ring. 11 diamanten in de wijzerplaat zorgen voor feminine glamour. Optioneel is een bezel met daarin met 35 diamanten met een totaal gewicht van 0,59 ct.

Meer informatie: TagHeur.com