Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition

For those about to rock this watch

Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition

Bij Raymond Weil zijn ze erg muzikaal. De liefde voor muziek van de familie Bernheim, eigenaar van het horlogehuis, heeft geleid tot collecties en horloges met klassieke (opera)namen als Parcifal en Nabucco en ook de zwierige Tango-collectie. Met een nieuwe generatie aan het roer is ook de muziekkeuze veranderd. De Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition is het resultaat; het hardst rockende Zwitserse horloge in de geschiedenis?

Of Raymond Weil zich met de Freelancer AC/DC Limited Edition zich op een ‘Highway to Hell’ begeeft zal de tijd leren. De 42 mm stalen Freelancer heeft een gestructureerde zwarte wijzerplaat met daarin een AC/DC-patroon voorzien van noppenindexen (studs) en het bandlogo op 12 uur voor extra hardrockgevoel. De uitsparing in de wijzerplaat onthult het schommelende balanswiel; een gevoel voor ritme kan het horloge niet ontzegd worden. Ook de zwarte kalfsleren band van de Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition is trouwens voorzien van het logo van de Australische rockband.

Angus Young en de Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition

Angus Young en de Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition

 

“Let there be light, sound, drums and guitars, let there be rock” – AC/DC

In de kast tikt het in eigen huis ontwikkelde Calibre RW1212. Het automatische uurwerk is door een zichtbodem te bewonderen. De Freelancer-collectie werd in 2007 gelanceerd als een eclectische mix van klassieke waarden en moderne vormen. De Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition is de nieuwste telg in de Music Icons series en tot nu zeker de luidste. Het horloge is gelimiteerd tot 3.000 stuks.

De Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition heeft een transparant achterdeksel

De genummerde Raymond Weil Freelancer AC/DC Limited Edition heeft een transparant achterdeksel

 

Raymond Weil Marshall Amplification Limited Edition

AC/DC rockt mede doordat er op het podium een flinke muur van Marshall versterkers wordt opgetrokken. En laat Raymond Weil nu ook een samenwerking met de legendarische versterkerbouwer Marshall. De Marshall Amplicfication Limited Edition is een Tango-horloge uitgevoerd in zwart PVD-staal en weet het uiterlijk van de versterkers en speakerkasten subtiel te vertalen. De quartz chronograaf heeft dezelfde kleurstelling en detaillering die een iconische Marshall ‘amp’ zo kenmerkt zonder dat het gezocht oogt. Gelimiteerd tot 1.000 stuks.

Raymond Weil Marshall Amplification Limited Edition

De Raymond Weil Marshall Amplification Limited Edition is een gelimiteerde quartz-chronograaf

 

Voor meer informatie over de Freelancer AC/DC Limited Edition en de Marshall Amplification Limited Edition: www.raymond-weil.com