Rado introduceert high-tech keramiek horloges in chocoladebruin

De Rado-familie HyperChrome wordt uitgebreid met een volledig nieuwe kleur. Nog niet eerder kwam de signature-kleur van de Zwitserse chocolademeesters voor in de high-tech keramiekcollectie van het Zwitserse horlogehuis: chocoladebruin is de deal!
Drie Rado modellen hebben de eer om de bijzondere kleur te showen op hun keramische oppervlak. Het eerste model in het sensuele nieuwe trio is de Limited Edition Rado HyperChrome Automatic Chronograph Tachymeter. Zoals de naam al verraadt, is de keramische lunette van dit horloge gegraveerd met een tachymeterschaal, die is gevuld met wit Super-LumiNova®, waardoor hij ook zichtbaar is wanneer de zon al onder is. De tachymeter is een absolute must voor alle sportfanaten, omdat hij je in staat stelt je snelheid te meten op basis van verstreken tijd, of je afgelegde afstand op basis van je snelheid.

Rado_HyperChrome_Automatic_629_0176_3_030Het tweede model met de nieuwe chocoladebruine kleur is de Rado HyperChrome Automatic – een iets ingetogener model dan zijn voorganger. Gepolijst plasma-keramiek wordt hierin gecombineerd met roségouden elementen, die een mooie toevoeging zijn op de diepwarme metaalglans van het plasma, die overigens bereikt wordt zonder metaal te gebruiken. Onderhuids heeft het horloge met de metal look echter alle voordelen van keramiek.

Rado_HyperChrome_Diamonds_580_0177_3_030-2Het laatste, meest sprankelende model in dit debuut is de Limited Edition Rado HyperChrome Automatic Diamonds. Met 56 Top Wesselton diamanten op een roségouden lunette is dit horloge de ideale finishing touch bij iedere outfit – van chique tot casual. Een vakkundige monobloc kast als behuizing van een automatisch uurwerk brengt het horloge tot leven met iedere beweging die de drager maakt. De nieuwe kleur is gecreëerd door het sinteren van de keramische componenten op extreem hoge temperaturen in een speciaal ontwikkelde oven. De koele én warme details komen samen in een horloge dat sprankelt om iedere pols.

Rado_HyperChrome_Diamonds_580_0177_3_030

Prijzen: de HyperChrome met tachymeter: € 4.600; de Automatic € 3.450 en de HyperChrome Diamonds: € 6.800

Kijk voor meer informatie op www.rado.com