Omega Seamaster Planet Ocean 600M gepromoveerd tot Master Chronometer

Om te zeggen dat bruin het nieuwe blauw is gaat wat ver maar op Baselworld was de trend al stevig aanwezig; donkerbruin wint aan belangstelling. Ook Omega heeft een ‘chocolate’ uitgebracht in de vorm van een zeer fraai, luxe dameshorloge uitgevoerd in 18K Sedna™ goud met een keramiek bezel en een wijzerplaat in chocolade bruin. Daarnaast gaat het om een upgrade tot Master.

omega seamaster planet ocean 600m

Zoals de naam van het horloge al aangeeft is de ‘Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer Chocolate’ gepromoveerd tot Master Chronometer en daarmee behoort het horloge tot een van de eerste damesmodel met METAS certificering. Om het nieuwe kaliber 8801 het podium te bieden dat het verdient is het kastdeksel uitgevoerd in saffierglas. Naast het nieuwe kaliber en de METAS certificering waardoor het horloge de titel Master mag dragen, is het ook voor het eerst dat er binnen de Planet Ocean collectie 18 karaat Sedna ™ Goud is gebruikt voor de kast, wijzers, indexen en de vouwsluiting van de band. Sedna ™ Goud is een legering die door Omega is bedacht en naast 75% goud ook koper en palladium bevat. De legering geeft een mooie goudkleur met rosé gloed. En wat is er aantrekkelijker dan een rosé gouden gloed te combineren met de kleur van pure chocolade? Als extra detail binnen de kleurcompositie is het bezel voorzien van Ceragold ™ minutenmarkers.

omega seamaster planet ocean 600m

De tijd dat chocolade voor dames vooral deed denken aan zoetigheid is met dit dameshorloge voorbij. Met een kast 39,5 mm is het model niet extreem oversized, maar voor een damesmodellen wel lekker pittig. Het horloge heeft een gangreserve van 55 uur, is waterbestendig tot 600 meter en wordt geleverd met een bruin lederen band met een rubberen onderzijde wat zorgt voor draagcomfort en een sportieve look.

De Omega Planet Ocean Seamaster Master Chronometer ‘Chocolate’ is leverbaar vanaf juli 2016.

Prijs € 17.100
Meer informatie: Omegawatches.com