Tijdens Baselworld ? ?s werelds grootste horlogebeurs, die a.s. donderdag van start gaat ? zal Milus de Tirion Répétition Minutes TriRetrograde presenteren: een meesterstuk in ontwerp en vakmanschap. De ontwikkeling van het horloge met minutenrepetitie, is een buitengewone mijlpaal in de geschiedenis van de firma uit het Zwitserse Biel (Bienne), dat twee jaar intensieve ontwikkeling investeerde in dit tot 50 stuks gelimiteerde horloge.

Tot op de dag van vandaag blijft minutenrepetitie één van de belangrijkste uitdagingen in de kunst van het horloge maken. Ontworpen om de tijd gedurende de donkere uren van de nacht te laten horen, kan de minuutrepetitie op verzoek de uren, kwartieren en minuten via een harmonieus geluid op gongs weergeven. Gecombineerd met het fascinerende spel van de triretrograde seconden weergave, welke karakteristiek is voor Milus, en een datumaanduiding via een wijzer vanuit het centrum, heeft Milus een hoogwaardig en ambitieus horloge ontworpen, dat op één lijn staat met de bedrijfsfilosofie en de ?Highly Personal? uitstraling.


Milus Tirion Répétition Minutes TriRetrograde heeft een 46 millimeter brede 18 karaat roodgouden kast. De prijs is op aanvraag. Zie voor meer informatie over Milus www.milus.com of bel voor verkooppunten in de Benelux met JPC: 088 ? 655 02 10.