Milieuvriendelijke Citizen SmileSolar steunt Table for Two

Mooi én milieuvriendelijk. De nieuwe SmileSolar van Citizens submerk Q&Q werkt niet op een batterij, maar op zonlicht. Bovendien steun je met je aankoop ook nog een liefdadigheidsproject voor schoolmaaltijden in Afrika en Azië: Table for Two.
De hippe, Japanse Q&Q SmileSolar horloges zijn in andere landen al een enorme hype; nu zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar. De horloges komen in vrolijke kleuren en prints, van het tijdloze zwart en wit, tot XL prints en hele uitgesproken combinaties van unikleuren. Ontwerpster Tomoko Nakatsuka zorgde voor een keuze uit 15 modellen. Zowel de uurwerken als de bandjes zijn telkens anders en geven elk horloge een eigen karakter.


384_RP00J006Y_angle5De Q&Q SmileSolar horloges maken niet alleen een kleurrijk designstatement, ze zijn ook nog eens milieubewust. De uurwerken zijn uitgerust met een solarsysteem. Geen batterij dus, maar een horloge dat werkt op (zon)licht. De wijzerplaat van het horloge neemt continu licht op, van de zon, maar ook van kunstlicht. Een stilstaand horloge is dus bijna uitgesloten. Eenmaal opgeladen, tikt de Q&Q SmileSolar meer dan 3 maanden door, ook in het donker.

384_RP00J002Y_angle5Bovendien zijn de toegepaste materialen voor een groot deel gerecycled. De band bestaat uit polyurethaanhars, het klokje is van ABS-hars. De Q&Q SmileSolar is waterdicht tot 50 meter. Naast de reguliere maat zijn er ook mini-uitvoeringen voor kids. De prijs is ook vriendelijk: € 39,99, waarmee je ook nog eens een liefdadigheidsproject voor schoolmaaltijden in Afrika en Azië ondersteunt. Table for Two levert gezonde maaltijden voor kinderen met overgewicht en voedzame maaltijden voor kinderen die ondervoed zijn.
Kijk op www.smile-qq.com  voor meer informatie.

384_hands1