Saint-Honoré

Saint Honoré Haussman Magnum Automatic Open DialSaint Honoré is als trendy horlogemaker al sinds 1885 synoniem voor de wereldberoemde “Parijse stijl” en heeft collecties uitgebracht van ongeëvenaard eigentijds design. Van Parijs tot New York en Tokyo tot Dubai oefent de buitengewone expertise van het merk onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op liefhebbers van hedendaags ontwerpen.


Saint Honoré is een echt wereldmerk met vertegenwoordiging in meer dan 50 landen en is een snel groeiend stijlicoon en een creatieve kracht om rekening mee te houden. Met twee productie faciliteiten, waar eeuwenoude tradities en expertise worden vermengd met moderne design trends, creëert Saint Honoré eigentijdse collecties, ontworpen voor de veeleisende smaak van het publiek over de hele wereld. Saint Honoré’s Tourbillon 1885 modellen hebben de geloofwaardigheid en de technische virtuositeit van het merk nog eens bevestigd.


De horloges van Saint Honoré zijn allemaal “Swiss Made” kwaliteit en dankzij de unieke uitstraling, hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal en gedurfde afwerkingen biedt Saint Honoré horloges, sieraden en accessoires die de wensen van vandaag reflecteren en interpreteren.


Importeur van Saint Honoré voor Nederland is Superwatch.


http://www.saint-honore-paris.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Saint-Honoré

Saint Honoré Paris: Haute Couture

De Haute Couture horlogecollectie incarneert een heerlijke droom. Trouw aan de grote Parijse couturiers, creëerde Saint Honoré exceptionele tijdmechanismen die het hart van elke vrouw ongetwijfeld wat sneller zal doen slaan. Aanvullend is de hommage …


Lees meer


Miss Nederland 2010 gezicht van Saint Honoré

Desirée zal als ambassadrice van het dit jaar 125-jarige horlogemerk naar voren treden. Saint Honoré viert de verjaardag met een speciale collectie horloges, waarvan er per model slechts 125 zullen worden gemaakt. Het merk timmert …


Lees meer