Gestroomlijnd design, een uiterst precieze afwerking en een stalen kast waren de karakteristieken van het Worldcode horloge dat in 2010 werd gelanceerd voor de 125ste verjaardag van Saint Honoré. Had deze eerste uitvoering nog een quartz chronografen uurwerk, komt het merk uit Parijs voor 2011 met een automatische driewijzer uitvoering.

De Worldcode is het meest mannelijke model van Saint Honoré met een zeer harmonieus ontwerp, waarbij de nieuwe automatische uitvoering het horloge de prestige van een mechanisch uurwerk geeft. De 41 millimeter brede kast heeft door verschillende manieren van polijsten en borstelen subtiele contrasten en de bezel in naar keuze staal, titanium, rosé of geel goud heeft ? met 11 enkele indexen een een dubbele op 12 uur ? een duidelijk en modern design. De Worldcode Automatic laat zijn technische ontwikkeling zien door de transparante bodem, waardoor het ?côtes de Genève? geguillocheerde ETA 2824 uurwerk te zien is. De rotor (het opwindgewicht) is zwart-goud verguld en laat het Saint Honoré logo zien.


Het horloges is er met zwarte of witte wijzerplaten met ?clous de Paris? of carbon motief en een gestroomlijnde stalen band. Het karaktervolle horloge, dat een sterke aantrekkingskracht zal hebben op mannen die van gestroomlijnde elegantie houden, wordt tijdens Baselworld 2011 (eind maart) gepresenteerd en zal daarna in de winkel verkrijgbaar zijn. Neem voor verkoopinformatie contact op met importeur Superwatch via www.superwatch.nl. Voor meer informatie over Saint Honoré kijkt u op Horloge.info/Saint-Honoré of www.saint-honore-paris.com.