De opdracht aan het designteam van Saint Honoré voor het maken van het nieuwe Worldcode horloge was zeer eenvoudig: maak de meeste elegante stalen chronograaf denkbaar. Met volle kracht werd de uitdaging aangegaan, met inzet van de gehele savoir-faire van Saint Honoré. En het resultaat mag er zijn!

Het uitgekiende ontwerp is een eerbetoon aan de traditionele waarden van buitengewone horloges, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan de bezel en de band. De stalen bezel is versierd met zes Romeinse cijfers (de handtekening van het Worldcode horloge) en is verkrijgbaar in vier afwerkingen (kleuren): geborsteld staal, titanium, brons en rood goud. Elke bezel past bij een exclusieve wijzerplaat, met de drie chronograaftellers en de datumaanduiding die kenmerkend zijn voor chronografen met ETA quartz uurwerk. De verschillende stijlen guillocheren van de gelaagde wijzerplaat en de fraai vormgegeven wijzers onderstrepen de krachtige persoonlijkheid van het horloge.


Saint  Honoré Worldcode uitvoeringen in staal en titanium


De 41 millimeter brede kast gaat over in een stalen band waarvan de schakels zo perfect aansluiten, dat het horloge buitengewoon comfortabel draagt. De Saint  Honoré Worldcode beschikt over saffier glas, is waterdicht tot 50 meter en kost tussen de ? 790,- en ? 850,-. Neem voor verkoopinformatie contact op met importeur Superwatch via www.superwatch.nl. Voor meer informatie over Saint Honoré kijkt u op www.saint-honore-paris.com.