De Coloseo Black Racing 2010 is de nieuwste aanwinst in de Black Racing collectie van Saint Honoré; een lijn die in 2006 werd opgezet met hulp van merk-ambassadeur Paul Belmondo, met als inspiratiebron de belangrijkste autoraces ter wereld. Het nieuwe model werd door twee coureurs gedragen tijdens de 24 uurs race van Le Mans, afgelopen weekend. Het horloge kwam aan de pols van Didier André als 4e binnen.

Jaargang 2010 van de Black Racing doet in van alles denken aan de eerdere edities ? o.a. de zwarte kast ? maar heeft veel geheel eigen trekjes, zoals de tachymeter schaal van 0 tot 400 km/h langs de rand van de wijzerplaat. Andere eigenschappen zijn de carbon wijzerplaat, overgrote cijfers voor eenvoudige afleesbaarheid, een contrasterend gestikte  leren band en een Black Racing gravure met exclusief logo op de achterkant.


Coloseo Black Racing in staal - klik aan voor een vergrotingDe echte innovatie is echter de wijze waarop de seconden en gemeten minuten van de chronograaf worden weergegeven: via schijven die via ronde vensters in de wijzerplaat (gelijkend het dashboard van een auto) te zien zijn.


In 2010 zullen slechts 240 exemplaren van de Coloseo Black Racing horloges op de markt komen. 120 stuks zullen worden gemaakt met een stalen afwerking en 120 stuks met een rosé goud vergulde afwerking. De horloges hebben een 44 millimeter brede kast met anti reflectief saffier glas. Het uurwerk in het horloge is een ETA quartz met grote datumaanduiding. Zie voor meer informatie over het merk de website www.saint-honore-paris.com. Voor verkoopinformatie in Nederland kunt u contact opnemen met importeur Superwatch.