Cartier heeft speciaal voor de jonge generatie een selectie de bestaande collectie gemaakt onder de naam ?My First Cartier?, die bestaat uit modellen in een jeugdige uitvoering. Horloges teruggebracht tot de basis, maar wel helemaal Cartier, uitermate geschikt voor jonge dames en heren die bijvoorbeeld net geslaagd zijn voor hun examens en nu de eerste echte stappen in de grote wereld gaan zetten.

Voor de dametjes zijn er de Miss Pasha (foto boven) en de Ronde Solo en Tank Solo in een smalle uitvoering. De horloges zijn alle drie uitgevoerd met een stalen kast met saffier glas, mooi geblauwde wijzers en een quartz uurwerk. De roze parelmoeren Miss Pasha (? 2.300,-) en de stoere Tank Solo (? 1.930,-) komen aan een stalen band, de Ronde Solo (? 1.730,-) heeft een glimmend zwart alligatorlederen bandje voor een avond naar de club.


Cartier Tank Solo en Ronde Solo voor haar


Voor de jongens mag het wat groter zijn, de stalen kasten van de Ronde Solo (? 1.990,-) en Tank Solo (? 1.750,-) hebben een paar millimeter meer. Beide voorzien van een quartz uurwerk, saffier glas en fraai geblauwde wijzers, heeft de Ronde Solo een stalen band en datumaanduiding en is de Tank Solo met de alligator lederen band een ideale partner voor elk feest ? waar alle horloges, zowel voor de jongens als de meisjes, in het zwembad mogen belanden.


Cartier Ronde Solo en Tank Solo voor hem


Voor meer informatie over Cartier en verkooppunten zie www.cartier.com.


© Tekst: Horloge.info, foto’s door Photo2000 en J.L.Drigout © Cartier