Saint Honoré, het Parijse horloge- en juwelenmerk dat al sinds 1885 bestaat, introduceert dit jaar een nieuw, stijlvol herenhorloge: de ArtCode two-tone. Zoals alle horloges van het Franse merk wordt ook de ArtCode in Zwitserland gemaakt.

Saint Honoré staat bekend om zijn ?Parijse? stijl, met innovaties als de disc-chronograaf, het panoramaglas en een van de eerste tourbillonhorloges voor dames (2005). De ArtCode two-tone is een nieuwe loot aan de stam van de sportief-chique ArtCode collectie voor mannen. Het model is chique dankzij de combinatie van staal met roségoudkleurig PVD en het relaxte ontwerp. Dankzij de zes zichtbare schroeven en een datum op 6 uur heeft het horloge toch ook een sportieve, mannelijke look. De opengewerkte, in het donker oplichtende wijzers op de witte wijzerplaat geven het model daarnaast ook nog eens een klassieke aanblik.

De ArtCode heeft een Zwitsers quartz uurwerk en is uitgevoerd in bicolor staal, met een 42 mm. brede kast. De lunette is geborsteld en heeft een rosé PVD finish; de band heeft ook geborstelde stalen schakels waarvan de centrale schakels weer van rosé PVD zijn voorzien.

De verkoopprijs is nog niet bekend. Kijk op SaintHonore.com voor meer informatie en verkooppunten en bezoek Horloge.info/Saint-Honoré voor meer nieuws.