TW Steel introduceert een verrassende nieuwe collectie, genaamd ?Slim Line?. Met een diameter van 45 mm zijn de horloges nog steeds bijzonder groot, maar ze hebben een elegante look door het slanke ontwerp. Zo blijft Nederlands bekendste horlogemerk ?Big In Oversized Watches?.

De Slim Line collectie is ontworpen voor mensen die fan zijn van TW Steel, maar op zoek zijn naar een meer formele stijl, en hun horloge ook willen kunnen dragen bij een zakelijk outfit. De 10 verschillende modellen passen door de geringe hoogte van de horlogekast perfect onder de manchet van een overhemd, en sluiten door de diameter van 45 millimeter naadloos aan binnen het oversized DNA van TW Steel.

De serie heeft fraai vormgegeven wijzerplaten met zonnestraal motief, glanzend afgewerkte indexen en cijfers en krasvast saffier glas. De kasten zijn gemaakt van roestvrij staal of roestvrij staal met PVD roségouden coating, waaraan een lederen band of stalen band te krijgen is. De prijzen variëren van ? 279,- tot en met ? 399,- waardoor de Slim Line collectie nog altijd tot de ?affordable luxury? hoort.

Kijk voor meer informatie op de micro-site SlimLinebyTWSteel.com en kijk op Horloge.info/TW-Steel.