Het nieuwe model van MeisterSinger, dat op Baselworld is gepresenteerd, heeft z?n inspiratie gevonden in de jaren 50 van de vorige eeuw. De MeisterSinger NEO herinnert aan de klassieke horloges uit een tijd dat de wereld nog overzichtelijk was en de horloges van een stijlvolle eenvoud.

Zelfbewust, minimalistisch, klassiek en uniek. De NEO past naadloos in dit rijtje, of het nu de éénwijzer of de tweewijzer uitvoering betreft. Vanzelfsprekend heeft MeisterSinger gebruik gemaakt van de nieuwste schokbestendige uurwerken en technieken als krasbestendiger glas dan de uit de jaren vijftig stammende horloges. Maar techniek is één, uiterlijk en design is een ander. De NEO scoort op beide punten.
Ook de kastdiameter van de MeisterSinger is met 36 klassiek (hoewel kleinere horloges ook weer de nieuwe mode aan het worden zijn), maar oogt groter door de zeer dunne rand om het glas. MeisterSinger NEO 1ZDoor deze afmeting is het horloge ook goed geschikt voor de wat smaller pols en daardoor een perfect uniseks model.


Zowel de 1Z (éénwijzer uitvoering) als de 2Z heeft op 6 uur een datumaanduiding en komen in 5 wijzerplaatvarianten; 4 maal met Sonnenschliff, een techniek waardoor de wijzerplaat uit de kast lijkt te stralen, in de kleuren zilverwit, blauw, beige en antraciet en één uitvoering in helder wit. De MeisterSinger NEO 1Z en 2Z kosten beide ? 698,-.


Zie voor meer nieuws en informatie over MeisterSinger Horloge.info/MeisterSinger en www.meistersinger.de.