Limited edition duikhorloge : Anonimo Nautilo GC32 Racing Tour

Eerder deze zomer, tijdens de prijsuitreiking in Palma voor de zeilrace “Anonimo Speed ??Challenge” kondigde Anonimo aan met een speciale editie duikhorloge te komen in de kleuren van de GC32 Racing Tour, de organisator van de Race.

De nieuwe Nautilo werd onthuld tijdens de voorlaatste editie van de GC32 Racing Tour 2017 (13 tot 16 september) . Niet te missen is de kleurstelling in geel en zwart. Van het duikhorloge, met een waterbestendigheid tot 200 meter zijn er slechts 17 gemaakt. Het kastdeksel heeft een speciale gravure en elk horloge, gedragen op een rubberen of NAVO-band is genummerd.

ANONIMO_Nautilo_3-4_yellow

De race is vernoemd naar de ultra-snelle 10 meter lange GC32 catamarans. Anonimo is een van de partners van de race. Het merkt organiseert tijdens de GC32 Racing Tour een competitie die draait om pure snelheid: ‘bereik de hoogste gemiddelde snelheid op een traject tussen twee boeien.’ Tot nu toe is de snelste opgenomen snelheid op een van deze boten 42,7 knopen, zo’n 80 kilometer per uur.

Specific-engraving-on-the-case-backAnonimo zelf bestaat dit jaar 20 jaar. Het merk met roots in Florence combineert in haar horloges Zwitserse precisie met een Italiaanse sport-chique levensstijl. De Nautilo lijn wordt, evenals de Militare-lijn van het huis, gekenmerkt door een A-vormige plaatsing (12,4 en 8 uur) van Romeinse indexen op de wijzerplaat, terwijl de overige indexen bestaan uit een stip. Uiteraard zijn beide modellen voorzien van lichtgevend materiaal. De A-vorm is een verwijzing naar de eerste letter van het horlogehuis.

Net als bij de reguliere Nautilo-collectie is het duikhorloge uitgerust met het automatische uurwerk Sellita SW200-1 met een gangreserve van 38 uur. Met zijn 44,4 mm behuizing van geborsteld staal en DLC heeft de drager een robuust en stoer horloge dat makkelijk leest

Een van de speciale zwart-gele Nautilo GC32RT wordt aan het eind van het seizoen overhandigd aan de winnaar uit het totaalklassement van de Anonimo Speed ??Challenge. Regulier in de collectie is het model in zwart-rood en zwart-appelgroen.

Prijs: € 1.919
Meer informatie: Anonimo.com