IWC Ingenieur horloge voor het goede doel

IWC presenteerde in april op de Laureus World Sports Awards in Shanghai een speciaal gelimiteerde Ingenieur Automatic onder de naam “Laureus Sport for Good Foundation” Edition. IWC en de sportorganisatie zijn partners en een deel van de opbrengst van de special edition gaat naar kinderen in crisis-situaties over de hele wereld. Het is inmiddels het negende horloge dat het horlogemerk uit Schaffhausen ter ere van deze samenwerking uitbrengt.

IWC INGENIEUR AUTOMATIC EDITION ?LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDADe wijzerplaat van de “Laureus Sport for Good Foundation” editie is uitgevoerd in Laureus-blauw. Op het kastdeksel is een kindertekening gegraveerd, gemaakt door een 13-jarig meisje uit Oeganda. Zij won de IWC tekenwedstrijd voor kinderen met als thema ‘Time to Celebrate’. Op de tekening zijn cheerleaders met hun pompons te zien.

IWC INGENIEUR AUTOMATIC EDITION ?LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDADe IWC Ingenieur “Laureus Sport for Good Foundation” heeft de kenmerkende karakteristieken van het klassieke sporthorloge. De drie wijzers duiden de uren, minuten en centrale seconden aan. Daarnaast beschikt het automatisch mechanische uurwerk over een datumaanduiding en 42 uur gangreserve. Het mechanisme wordt beschermd door een anti-magnetische huls. Het stalen horloge verschijnt in een oplage van 1500 exemplaren.

IWC INGENIEUR AUTOMATIC EDITION ?LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDAPrijs: € 6.500,-

Voor meer informatie kijk op: www.iwc.com

IWC INGENIEUR AUTOMATIC EDITION ?LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDA