Ice Watch neemt pole position met BMW horloge

Ice Watch combineert de passie voor auto’s met een nieuwe collectie horloges: de BMW Motorsport Steel collection. Zo kan de drager ook wanneer hij niet in zijn auto zit genieten van de stoere uitstraling van zijn BMW, alleen dan om de pols. Pole position dus voor Ice Watch.

Ice Watch BMW Motorsport Steel collection horlogeDe BMW-collectie van Ice Watch telt maar liefst zestien modellen. Allemaal hebben ze een stalen kast met een bezel die doet denken aan de velgen van een raceauto. De wijzerplaat is direct geïnspireerd op het dashboard van de BMW, uiteraard met het blauwwitte logo, maar ook met mooie dieptewerking, stoere wijzers en robuuste indexen.

Ice Watch BMW Motorsport Steel collection horlogeDe Ice Watch BMW Motorsport Steel collectie biedt twee maten, Big met 48 millimeter en Big Big met 52 millimeter. Er is een standaard model met uren, minuten, seconden en datum en een chronograafversie. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en komt in drie kleuren: wit, zwart en donkerblauw. De sportieve band is binnenin afgewerkt met leer, net als bij een BMW. Prijs: van €199,- tot €259,-.

Ice Watch BMW Motorsport Steel collectie horlogeVoor meer informatie kijk op: www.icewatch.com