HYT H1.0 x MR PORTER limited edition

Speciaal voor tech-savvy dandy’s

HYT H1.0 x MR PORTER limited edition

De HYT H1.0 x MR PORTER limited edition is een hydromechanische creatie die speciaal voor online retailer Mr. Porter werd gemaakt. De H1.0 is HYT’s meest standaard en wijdverbreide model. Maar desalniettemin nog steeds zeldzaam, exotisch en uniek in zijn soort.

Zo buitenissig als de HYT Soonow is de HYT H1.0 x MR PORTER limited edition bij lange niet. Maar wel degelijk de moeite van het bekijken waard. Want hoewel minder freaky dan het exemplaar met schedel is de H1.0 x MR PORTER een intrigerende horloge-sculptuur. Een beschrijving van de wijze waarop vloeistoffen de tijd weergeven zullen we dit keer achterwege laten. Maar technisch indrukwekkend en anders en bovendien uniek is en blijft het.

Online shoppen voor gestileerde heren

HYT H1.0 x MR PORTER limited edition

Aan fraaie details en opmerkelijke vormen geen gebrek

Het horloge dat werd gemaakt voor de luxe online lifestyle shop Mr. Porter is gebaseerd op de H1.0 die in 2019 werd geïntroduceerd. Het is een herinterpretatie van HYT’s eerste horloges. Noem de H1.0 gerust een horloge dat terug naar de basis. Een horloge waar het principe van hydromechanica centraal staat en geen schedels. Maar teruggaan naar de basis van een hydromechanisch horloge leidt nog altijd tot een gecompliceerde creatie. En ongeëvenaard. Nu is Mr. Porter geen website waar technologie wordt verkocht. Nee, hier vindt de stijlbewuste man alles om zijn onberispelijk modieuze voorkomen van top tot teen op orde te houden. Inclusief het juiste horloge. Maar de veeleisende shoppers die het platform bezoeken hebben (vast) geen probleem met een online aankoop van 53.000 euro voor een nouvelle horlogerie-creatie als een H1.0. En zeker de echte en zelfverklaarde tech-savvy dandy’s niet.

Beter in het echt dan online

HYT H1.0 x MR PORTER limited edition

Industriële details van grote schoonheid

En wanneer de koerier de ferme 48,8 mm HYT H1.0 x MR PORTER limited edition heeft bezorgd, kan het uitpakken beginnen. Het uiterlijk van het horloge komt in het echt nog beter tot zijn recht dan op een LCD-scherm. Gelukkig maar. Doordat het horloge een overwegend zwart en wit kleurenschema heeft, vallen de vuurrode accenten op de wijzerplaat en zijkant van de kast extra op. Bovendien zorgt het aanwezige Super-LumiNova ervoor dat de tijd onder alle omstandigheden zichtbaar is.

HYT H1.0 x MR PORTER limited edition:

HYT H1.0 x MR PORTER limited edition

HYT H1.0 x MR PORTER limited edition

Kast: staal met gesatineerde coating van antraciet PVD
Diameter: 48,8 mm
Hoogte: 20,08 mm
Koepelvormig saffierglas, geschroefde achterkant, saffierglas
Waterdicht: tot 50 meter
Functies: zwarte vloeibare uren, minuten, seconden, gangreserve
Uurwerk: Mechanisch met handmatige opwinding, 4 Hz, geschuinde met Côtes de Genève versierde bruggen, 65 uur gangreserve
HYT’s exclusieve gepatenteerde micro-vloeistofmodule: borosilicaatglas capillaire buis, binnenzijde met nano-coating, twee niet-mengbare vloeistoffen; één transparant, de andere gekleurd met een resistente kleurstof

Voor meer informatie is er de keuze uit www.hyt.com of www.mrporter.com