Hublot geeft UEFA EK kick-off met Big Bang Unico Retrograde Chronograph

Net voor de grote kick-off van het EK voetbal heeft Hublot, officieel partner van het EK, Pelé en Maradona bij elkaar gebracht voor een historische wedstrijd. Hoewel een off the record game, werd het voor veel mensen toch een favoriet EK moment. Het vriendschappelijke evenement werd omlijst met de lancering van een special editon watch.

Op slechts een paar meter van het Louvre, naast de ‘Colonnes de Buren’ in het hart van het Palais Royal, streden twee legendarische teams, met elk in het midden één van ’s werelds beste spelers ooit, om de eer. De wedstrijd had niet alleen een Hublot randje. Er werd gespeeld voor de UEFA Foundation, een internationale organisatie die zich sterk maakt voor de rechten van het kind.Hublot-big-bang-unico-bi-retrograde-chronograph-uefa-euro2016-1

Hublot-big-bang-unico-bi-retrograde-chronograph-uefa-euro2016-detail3-1

De Hublot Big Bang Unico Retrograde Chronograph UEFA EURO 2016 ™ is het officiële horloge van de UEFA Euro 2016 ™.  In het horloge zijn de landskleuren verwerkt van Frankrijk, host van de 15e editie van het Europees Kampioenschap. Geen Fransman? De blauwe alligator band met zwart titanium vouwsluiting is ook leverbaar met stiksel in de officiële kleuren van Engeland, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en Zwitserland. De 45 mm kast van de special Hublot Big Bang chronograaf is uitgerust met een ‘one click’ systeem wat het mogelijk maakt snel van band te wisselen. De sportieve Big Bang is uitgeven in een zeer gelimiteerde oplage van 100 stuks.

Hublot Big Bang unico EK

De stoere gesatineerd kast, met een waterdichtheid tot 10 atm en met een gepolijst zwart keramische bezel, heeft de zo bekende titanium H-vormige Hublot schroeven. Ook de pushers en de kroon zijn van dit materiaal gemaakt. Hublot heeft de Big Bang Unico Retrograde Chronograph speciaal ontworpen om voetbalwedstrijden te monitoren. De chronograaf maakt het mogelijk om de eerste en tweede helft, extra speeltijd en de verstreken speeltijd te timen. De features worden aangedreven door het automatisch Unico HUB1261bi kaliber, dat een gangreserve van 72 uur genereert. In het kastdeksel staat het EK 2016 logo plus het unieke nummer van het horloge gegraveerd.Maradona en Pele Hublot big bang unico

Hublot zet met de limited edtion een verzamelaar waardig, mannelijk en sportief horloge in. De kick-off wedstrijd beleef, zoals te verwachten bij een promotioneel spel echter onbeslist.

Prijs van het horloge op aanvraag.
Meer informatie: Hublot.com