Hanhart Black Falcon Primus Race Winner

111 overwinningen, 111 horloges

Hanhart Black Falcon Primus Race Winner

Wie van GT-races houdt kent ongetwijfeld de naam Black Falcon. Het Duitse team rijdt met de Mercedes-AMG GT3 met onder andere de Nederlander Jeroen Bleekemolen achter het stuur. Inmiddels heeft Black Falcon 111 overwinningen geboekt en dat leidde tot de Hanhart Black Falcon Primus Race Winner die in een oplage van 11 stuks wordt uitgebracht.

Black Falcon Mercedes-AMG GT3

Black Falcon Mercedes-AMG GT3

Voor de echte autosportliefhebber – dat is de man of vrouw die niet al te lang de schrik van zijn/haar leven kreeg toen bleek dat Motorsports TV van de kabel is – die niet alleen Max volgt maar ook Tim en Tom (Coronel), Jeroen (Bleekemolen), Nicky (Catsburg), Renger (Van der Zande) en Niels (Langeveld). Voor die échte autosportliefhebber is de Hanhart Black Falcon Primus Race Winner misschien wel een aantrekkelijk horloge. Het meer dan 130 jaar oude Hanhart is bekend om de pilotenchrono’s met de rode poussoir en zo’n type horloge doet het ook goed in de cockpit van een GT3-bolide.

Karakteristieke rode details

De Hanhart Black Falcon Primus Race Winner komt in een oplage van 111 stuks

De Hanhart Black Falcon Primus Race Winner komt in een oplage van 111 stuks

Aanleiding voor de Hanhart Black Falcon Primus Race Winner zijn de 111 overwinningen van het Duitse raceteam dat overal ter wereld actief is in meerdere klassen. Black Falcon werd in 2006 opgericht en won onder andere op de famauze Nurburgring en de Porsche Carrera Cup met één van hun auto’s. De Hanhart Black Falcon Primus Race Winner wordt aangedreven door het automatische bi-compax kaliber HAN3809 (bicompax) dat een gangreserve heeft van 42 uur. De rotor van het uurwerk is geskeletteerd met het Hanhart-logo en het nummer van de gelimiteerde editie. De 44 mm kast is van zwart DLC-gecoat staal en is waterdicht tot 100 meter. Behalve de karakteristieke rode poussoir heeft de gekartelde lunette een bijna net zo karakteristieke rode inleg. Natuurlijk is er genoeg lichtgevende massa aanwezig om het horloge onder donkere omstandigheden eenvoudig af te kunnen lezen.

Kies je (start)nummer

Het automatische kaliber HAN3809 in de Hanhart Black Falcon Primus Race Winner

Het automatische kaliber HAN3809 in de Hanhart Black Falcon Primus Race Winner

De prijs van de Hanhart Black Falcon Primus Race Winner met een zwarte rubberband voorzien van gespsluiting, is 3.290 euro en wie geïnteresseerd is in het horloge kan zich aanmelden op deze webpagina en ook kenbaar maken welk (start)nummer van de 111 horloges die gemaakt wordt, de voorkeur geniet. Wie niet per se een Hanhart Black Falcon Primus Race Winner om de pols wil, maar wel een horloge met een rode poussoir verwijzen we naar www.hanhart.com

De rode, voor Hanhart zo kenmerkende rode poussoir

De rode, voor Hanhart zo kenmerkende rode poussoir