Guess Watches heeft met de introductie van de Guess Activator een nieuwe leider in haar Eurosport klassement. Horloges uit deze serie zijn een perfecte combinatie van grote prestaties en moderne styling. Europees qua design, sportief in uitstraling, opvallend aan de pols én met technisch snufjes.

De Guess Activator is het horloge voor de moderne en stijlbewuste man. Het is een sportieve chronograaf met een opvallend gelaagde witte wijzerplaat, een witte lederen band met carbonprint en een zwarte 45 millimeter brede stalen horlogekast. De bezel rond het glas is voorzien van heldere witte indexen, en dankzij de chronograaf-functie kan de sportliefhebber tijdens het hardlopen, fietsen of (kijken naar) autoracen zijn rondetijden bijhouden ? tot op 1/10 van een seconde nauwkeurig.

Guess Activator is ook verkrijgbaar met een zwarte wijzerplaat en in totaal in drie verschillende kleurenvariaties, met een witte, rode of zwarte horlogeband met levendige witte, rode of zwarte details. Het horloge kost ? 259,-. Zie Horloge.info/Guess voor meer nieuws en informatie over het merk en kijk op www.guesswatches.com voor verkooppunten.


Guess Activator in wit