Gucci opent lente met eigenzinnig ‘Green-Red-Green’ dameshorloge

Gucci introduceert een zeer eigenzinnig horloge voor de komende lente en zomer. Het horloge draagt de naam Green-Red-Green. Geheel in overeenstemming met de eigenzinnigheid van Gucci is het horloge een gedurfde, nieuwe mix van een aantal originele ontwerpideeën.

De twee kleuren in drie strepen stamt uit de jaren vijftig, toen Gucci, met roots in de paardensport zich liet inspireren door het traditioneel zadelsingel. Van meet af aan was green-red-green herkenbaar als de kleuren van Gucci. Het werd een instant succes en een direct herkenbaar kenmerk en symbool van het merk.

Gucci green red green watch YA143401

Bij dit horloge zien we Gucci’s befaamde groen-rood-groen gekleurde motief in het hele horloge terug. Het gekleurde motief loopt door van de horlogekast in de band. Zowel de kast als de band zijn gemaakt van plexiglas. Opvallend in de ontwerpkeus is de combinatie tussen de strakke vormgeving van de kast en het ronde geskeletteerde wijzerplaat die het inwendige mechaniek laat zien.  Zowel de wijzerplaat als het zichtbare uurwerk zijn voorzien van een laagje bladgoud.

Op het kastdeksel van het horloge introduceert Gucci een nieuw symbool voor het merk. Daar is een honingbij zichtbaar; een dier dat groei en bloei symboliseert. Het Green-Red-Green horloge is wederom een zeer eigezinnige creatie die modebewuste horlogeliefhebbers zal aanspreken. Kortom, een echte nieuwe eye-catcher in de Gucci collectie.

Prijs: € 490
Meer informatie: www.gucciwatches.com