Frederique Constant Horological Smartwatch Ladies met nieuwe features

Vorig jaar november introduceerde Frederique Constant in New York de ladies Horological Smartwatch. Baselworld 2017 was het startschot op de uitbreiding van de damescollectie.

De Frederique Constant Horological Smartwatch werd na een ontwikkeling van drie jaar geïntroduceerd in 2015. Het resultaat was het eerste analoge horloge met een smart toevoeging. Ook de ladies’ versies combineert de wereld van high-tech innovatie met de traditionele Zwitserse horloge-vakmanschap. En dat in uitermate vrouwelijk horloge.

Frederique Constant Horological Smartwatch Ladies

De nieuwe lijn kent drie modellen. Allen met een zeer decoratief guilloché patroon met harten, met daaromheen een rand van paarlemoer. Hierbinnen is keus uit een stalen versie of een stalen versie met rosé bezel. De horloges hebben kast van 34 mm. De horloges zijn voorzien van een nieuw model rubberen band die zacht aanvoelt en daardoor prettig en comfortabel draagt. Het horloge is waterbestendig en is er in zwart en wit.

Frederique Constant Horological Smartwatch Ladies

De Horological Smartwatch houdt o.a. het ‘activiteiten- & slaapritme’ bij. Voor de smartfuncties is in het midden van de wijzerplaat een sub-wijzerplaat aangebracht. De posities 2, 4, 8 en 10 uur zijn voorzien van iconen die staan voor: belmeldingen, slaapmonitoring, het bijhouden van activiteiten en tekst-meldingen. De module wordt gevoed door 2+ jaar levensduur van de batterij.

Het – letterlijke- hart van de wijzerplaat is een nieuwe vormgeving. De2016 edie van de Horological, overigens geen speciaal ladies design, heeft een blauwe zongeborstelde wijzerplaat en een bruine lederen band. De wat robustere indexen en wijzers met lichtgevend materiaal zorgen voor een sportieve touch. Op de blauwe wijzerplaat is bij dit horloge op 6 uur een subdail aangebracht.Het horloge geeft de tijd, datum en een ‘nachtstand’ aan die met de kroon te bedienen is. Sinds de start van het model, in 2015 is Frederique Constant haar Horological blijven innoveren. De jongste Ladie Horological biedt dan ook meer mogelijkheden.

Frederique Constant Horological Smartwatch Ladies

Zo zijn de features’ bellen’ en ‘e-mailberichten’ nieuw. De functie waarschuwt de gebruiker wanneer er een mail of gesprek is ontvangen. Na het aansluiten en de koppeling van het horloge van de MMT-365 app, worden gesprekken automatisch gekoppeld aan de SmartWatch. Het horloge waarschuwt met een kort trilsignaal.

Prijs: € 605
Meer informatie: Frederiqueconstant.com