Sinds kort biedt het innovatieve Deense horlogemerk Linde Werdelin haar liefhebbers een bijzondere mogelijkheid! Via een speciale ?Test Set? kan een geselecteerd aantal horloges uit de nieuwe collectie gedurende vijf dagen, op eenvoudige wijze en zonder verplichtingen, in het comfort van eigen huis en haard worden uitgeprobeerd.

Door middel van de Test Set geeft Linde Werdelin iedereen, waar ook ter wereld, de unieke kans om de luxueuze sporthorloges niet alleen met eigen ogen te kunnen zien, maar nog belangrijker? om deze zelf vast te houden en het vakmanschap te voelen, alsmede de functies van het instrument The Rock te kunnen ontdekken en ervaren.


Geïnteresseerden hebben de keuze uit een zevental modellen waaronder de Spidolite, Oktopus, The One, de 3-Timer en de Elemental; een model uit Linde Werdelins? eerste collectie. De verzending en het retourneren van het desbetreffende horloge worden vervolgens kosteloos door Linde Werdelin verzorgd. Het horlogemerk verlangt wel een borg van ? 1.000,-. Dit bedrag wordt uiteraard teruggestort zodra het horloge weer veilig en wel in Denemarken is aangekomen.


Meer informatie over de Test Set kunt u krijgen via Friederichs, de Nederlandse importeur van het merk.