Van donderdag 8 t/m zaterdag 10 oktober zal bij van Hell Juweliers te Apeldoorn de officiële Nederlandse introductie plaatsvinden van het nieuwste model van MeisterSinger, de Singulator. De Singulator is, door de opbouw van de wijzers, misschien wel de meest fascinerende regulator überhaupt.

Als eerste regulator ooit heeft de Singulator, in plaats van de gebruikelijke minuten wijzer, de urenwijzer centraal staan, wat voor MeisterSinger begrippen eigenlijk heel gebruikelijk is. Daarbij geeft de Singulator op 12 uur de minuten en op 6 uur de seconden weer. Deze opbouw zou ? technisch gezien ? normale tandwielen doen knarsetanden omdat het te onnauwkeurig is en er daardoor te veel speling optreed. De oplossing van MeisterSinger is ?LIGA?, een nieuwe technologie waarin lithografie en galvanische vormgeving en vormgeving door mallen is verenigd. De tanden op het tandwiel zijn hierdoor vervangen door ?veren? die zorgen voor spelingsvrije overbrenging.


De MeisterSinger Singulator met zichtbodem


Alle uitvoeringen van dit bijzondere horloge, maar ook de complete overige collectie van MeisterSinger, zullen aanwezig zijn tijdens deze introductie. E.e.a. natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.


Adres:
Van Hell Juweliers
Hoofdstraat 133
7311 AT Apeldoorn


Openingstijden: donderdag 8 oktober van 10.00 tot 21.00 uur. Vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.


Voor meer informatie over MeisterSinger: www.meistersinger.de