De getalenteerde Formule 1 coureur Sebastian Vettel, de jongste Grand Prix-winnaar ooit, en Casio voegen een nieuw exclusief horloge toe aan de stijlvolle Edifice-collectie: de EQW-M1000SV. Het nieuwe Casio-horloge combineert een sportief imago met stijlvolle elegantie. Een handtekening van Sebastian Vettel siert de achterkant van elk horloge in deze serie, die opvalt door de solide horlogekast en ?band.

Technologisch is de Casio Edifice EQW-M1000SV een van de meest innovatieve horloges in zijn soort. Zo is voor dit model naast edelstaal gebruikgemaakt van koolstofvezel, een vederlicht materiaal dat vaak wordt toegepast in de autosport. Het horlogeglas ligt verzonken in een rand van zwart geïoniseerd en krasvrij edelstaal. De wijzerplaat in reliëf biedt een bijzonder inzicht in hoe dit hightech horloge werkt. Dit ?limited edition?-horloge biedt een analoge stopwatch die de tijd op één twintigste van een seconde nauwkeurig aangeeft. De EQW-M1000SV beschikt over Multiband 6-radiotechnologie en is in staat radiosignalen te ontvangen in Europa, de Verenigde Staten, Japan en China. Verder beschikt dit horloge over een wereldtijdinstelling voor 29 steden, een wekkerfunctie en een automatische kalender.


de verpakking van het gelimiteerde horlogeDe horloges in de Edifice-serie symboliseren snelheid en intelligentie. Niet voor niets is Sebastian Vettel als Formule 1-coureur de merkambassadeur van de Casio Edifice-horloges. De Duitse topcoureur is een uitzonderlijk getalenteerde racer die dit jaar met de besten mee kan in de Formule 1. Voor de echte Vettel-fans levert Casio de EQW-M1000SV-horloges in een luxe geschenkverpakking. Naast het horloge bevat de verpakking een foto van Sebastian Vettel met handtekening en een exclusieve badge in de vorm van de helm van de succesvolle coureur.


De Casio Edifice EQW-M1000SV is verkrijgbaar voor een adviesprijs van ? 349,-. Voor meer informatie: www.casio.nl.