De nieuwe DS Action Diver Automatic is een logische toevoeging aan de DS Action serie: horloges van het Zwitserse sporthorlogemerk Certina, bedoeld voor extreme sporters. De nieuwe serie duikers is compromisloos in zowel verschijning als functionaliteit en bovendien vervaardigd volgens de strenge ISO 6425 norm voor duikhorloges.

Het horloge is een opmerkelijke verschijning, alleen al dankzij de afmetingen van de 43.2 mm kast met zijn forse duikring. De eenzijdig draaibare duikring is breed, gekarteld en daardoor onder alle omstandigheden te hanteren en dankzij de met Super-Luminova® behandelde indexen en de oversized cijfers (zowel op de wijzerplaat als de duikring) is de afleesbaarheid ook in het donker en onder water optimaal. De brede wijzers zijn eveneens rijkelijk voorzien van Super-Luminova® ?gericht op uitstekende afleesbaarheid tegen de achtergrond van de zwarte wijzerplaat. Het saffierglas met antireflectieve coating beschermt het horloge tegen water, krassen en licht weerspiegeling.


Certina DS Action Diver in titaniumDe DS Action Diver is uitgevoerd met het automatische ETA 2824-2 uurwerk, voor exacte tijdmeting en datumaanduiding. De betrouwbaarheid van deze nieuwe duiker is gegarandeerd dankzij Certina?s beproefde DS (Double Security)concept én de productie conform de ISO 6425 norm voor duikhorloges, die benadrukt wordt door de inscriptie ?ISO 6425? op de wijzerplaat. De geschroefde kroon en kastbodem garanderen waterdichtheid 200 meter.


Er is bij het duikhorloge keuze uit een stalen kast met rubberen of stalen band én een versie met titanium kast, antraciet kleurige duikring en bijpassende wijzerplaat met sunburst afwerking, aan een titanium of aan een rubberen band. De Certina DS Action Diver is nu in de winkel verkrijgbaar en kost tussen de ? 645,- en ? 765,-. Zie Horloge.info/Certina voor meer nieuws en informatie en kijk op www.certina.com voor verkooppunten.