Dress Code for romance: Claude Bernard Lady Mini Powder

De lady Mini Powder is een vrouwelijke collectie dameshorloges van  het Zwitserse horlogehuis Claude Bernard. Zoals de naam al doet vermoeden hebben de horloges een geraffineerd en vriendelijk uiterlijk. De Lady Mini Powder is onderdeel van de Dress Code familie en is verkrijgbaar met een ronde, ovale of tonvormige kast. De verschillende goudkleurige nuances die gebruikt zijn, in combinatie met het vrouwelijke roze geeft de modellen een tijdloze elegantie die typerend is voor de collecties van Claude Bernard.

Claude Bernard Lady Mini Powder

Wat de naam ook al aangeeft is dat het om damesmodellen gaat met een elegant maatje: Het ronde model heeft een diameter van 24 mm, de ovale Lady Mini Powder meet 21 x 30,5 mm en het tonvormige model is met 21 x 24,5 mm nauwelijks groter. Voor het bezel van de stalen kasten met PVD coating kan gekozen worden voor glanzend gepolijst of bezet met glanzende steentjes.

Claude Bernard Lady Mini Powder

De lijn heeft een Zwitsers quartz uurwerk wat de prijs aantrekkelijk houdt. Dit neemt niet wel dat elk detail vakmanschap uitademt: van het zonnewijzermotief in het hart van de wijzerplaat tot de fijne indexen en de sparkling verrijking in de bezel. Zeker voor de feestdagen is de Lady Mini een luxe accessoire die de avonden een extra vleugje romantiek geven. De horloges worden geleverd met lederen band en zijn spatwaterbestendig (3 ATM).

Prijzen: € 249 tot € 399
Meer info: Claudebernard.ch