Delbana Fiorentino; vintage stijl met quartz-uurwerk

Delbana, opgericht in 1931 in het Zwitserse Grenchen, ontwerpt en produceert hoogwaardig Zwitsers fabricaat horloges die de verfijnde glamour van vervlogen tijden weerspiegelen; innerlijk modern, uiterlijk trouw gebleven aan de originele ontwerprichtingen van het merk. Deze keus is met name goed te zien aan de Delbana Fiorentio. De wijzerplaat van de Fiorentino doet denken aan de romantische horloges uit vervlogen tijden, maar is tegelijkertijd aantrekkelijk modern. Delbana Fiorentino,

De vintagestijl wordt vormgegeven met een sunray wijzerplaat, Arabische opgelegde indexen en een rail-road minutenring. Op zes uur zijn de kleine seconde geplaatst en op 3 uur een klein datumvenster. De aandrijving komt van het Ronda 6004.D kaliber. Een quartz-uurwerk (batterij gaat 40 maanden mee), wat de prijs van Delbana uurwerken aantrekkelijk maakt.

Delbana Fiorentino

3

De horloges zijn er in diverse kleurstellingen. De klassiek ronde kast is er in gematteerd staal met een lunette van hetzelfde materiaal of in een roségouden IPG variant. De Fiorentino is bestand tegen water voor dagelijks gebruik en wordt geleverd met een lederen of stalen band.

Prijs vanaf 220 euro.

Meer informatie: Delbana.ch