De winter verjaagd met Swatch horloge collectie lente 2016

Een witte Hollandse kerst of besneeuwde skihellingen tijdens je new years break zijn leuk, maar daarna willen we vooral snel door naar de lente. Swatch geeft hier gehoor aan door vanaf 14 januari de eerste horloges uit haar lentecollectie te presenteren. De quartz horloges zijn als vanouds vrolijk en kleurrijk. Met namen als ‘Es War Einmal’ en ‘Power Tracking’ voor de Swatch lentecollectie blaast de winter definitief en voortijdig de aftocht.

De Swatch horloge serie ‘Es War Einmal’ laat sprookjesboeken verbleken omdat de werkelijkheid vaak veel leuker is dan fictie, terwijl de collectie ‘Power Tracking’ aansluit bij de wat meer ingetogen, maar daarom niet minder vrolijke, (voorjaars)stemming.SWATCH_ES_WAR_EINMAL_

Bij de serie ‘Es war einmal’  horen sprookjesachtige namen als Wonder queen (GR165), Double me (SUOB129) en Cat me up (SUOW125) die verwijzen naar de sprookjes van Alice in Wonderland. Fantasiefiguren die ’s nachts tot leven komen inspireerde Swatch tot de horloges Flaggermaus (SUOB130) en Dra-Cool (GB294en Naso Lungo (GW176).

New Gent Lacquered; 2016 SpringSummer; 1601 Es war einmal

De horloges uit de Swatch horloge serie Power Tracking zijn bestemd voor de multitaskers voor wie de winterslaap altijd te lang duurt.SWATCH_Horloges POWER_TRACKING_

De serie omvat chronografen en skelleton horloges die een kijkje geven in het  nauwkeurige Zwitserse uurwerk. Het kleurrijke design waar Swatch zo bekend om staat vinden we ‘lente-fris’ terug in de Indexer (SUOB719), terwijl de Strapper (GB289) letterlijk ‘food for thought’ geeft met woorden als ‘lunch’, ‘dinner’ en ‘snack’ als index.

New Gent; 2016 SpringSummer; 1601 Power Tracking

Prijzen: € 45,-  tot € 75,-
Meer informatie: Swatch.com/nl