Chanel gaat military chique

De nieuwe J12 G.10 geeft een super vrouwelijke touch aan de klassieke, militaire NATO-band. Deze band wordt normaal gesproken uitgevoerd in nylon, maar Chanel geeft er een chique twist aan met glanzend krokoleer en diamant.

Chanel-J12-G10_H4193_whitebg_packshotDe J12 G.10 komt in drie verschillende versies. De meest opmerkelijke is de gelimiteerde versie in een oplage van vijf stuks. De witgouden kast (42 millimeter) is gezet met 78 baguettegeslepen diamanten (4,95 caraat), de witgouden bezel met nog eens 48 baguettes (5 caraat) en de eveneens witgouden wijzerplaat met 84 baguettes(2,52 caraat). De zes indexen zijn van baguette-vormig zwart keramiek, net als het centrum van de wijzerplaat. De wijzers zijn ook vervaardigd uit witgoud, net als het kastdeksel en de kroon, die bovendien is gezet met een briljantgeslepen diamant. De zwarte alligatorleren band heeft twee witgouden lussen met elk zeven baguette-geslepen diamanten (0,93 caraat elk). De gesp, ook in witgoud, is gezet met 27 baguettegeslepen diamanten (2,55 caraat). Dit model heeft een automatisch kaliber met een gangreserve van 42 uur, dat de uren, minuten en seconden aanduidt.

Prijs op aanvraag

Chanel-J12-G10_H4189_in_situationDe tweede versie is uitgevoerd met een kast van wit-, zwart- of Chromatic titanium (grijs) keramiek in combinatie met staal (33 millimeter). De stalen bezel is gezet met 53 briljanten (0,96 karaat). De wijzerplaat komt in zwart, wit gelakt of grijs en telt acht briljanten uurindexen (0,04 caraat). De nieuwe band is in wit, grijs of zwart, met eveneens de twee lussen, dit keer gezet met negen briljanten (0,15 caraat elk). De stalen gesp is ook gezet met briljanten, 17 stuks (0,27 caraat). Zelfde functies, maar nu aangedreven door een quartz-uurwerk.

Prijs op aanvraag.

Chanel-J12-G10_H4190_in_situationDe laatste versie van de nieuwe J12 G.10 is uitgevoerd met een kast in wit-, zwart- of Chromatic titanium keramiek in combinatie met witgoud (33 millimeter). De witgouden bezel is gezet met 34 (2 caraat) baguettegeslepen diamanten. De wijzerplaat is uitgevoerd in parelmoer, zwart of wit en telt twaalf baguettegeslepen diamanten uurindexen (0,26 caraat). De wijzers zijn van witgoud, net als de kroon die eveneens een briljantgeslepen diamant bevat. De band komt in wit, zwart of grijs en de lussen zijn gezet met vijf baguettegeslepen diamanten (0,38 caraat). Ook de witgouden gesp is gezet met baguettes, negen stuks (0,60 karaat). Het kastdeksel is van titanium en bedekt een quartz-uurwerk.

Chanel-J12-G10_H4190_whitebg_packshotPrijs op aanvraag.

Kijk voor meer informatie op: www.chanel.com