Certina?s DS Eagle is een horloge voor liefhebbers van uniek en ongewoon design. Met zijn brede aanblik en solide, geschroefde lunet met fraaie carbondetails, is deze chronograaf klaar voor elke extreme situatie ? tijdens het sporten en in het dagelijks leven. Het sportieve horloge - uitgevoerd met een zwarte, geschroefde, rubberen band en rood omrande drukknoppen - is waterbestendig tot een druk van 20 bar (200 meter). De tweede tijdzone helpt om mondiale werk- en reisschema?s perfect bij te houden.

De Certina DS Eagle Chronograph heeft contrasterend geborstelde en gepolijste roestvrij stalen vlakken en door autosport geïnspireerde semicirkelvormige carbon delen in de geschroefde lunet. Deze details geven het horloge een onderscheidend, modern en sportief karakter. Achter het krasvrije saffierglas met dubbelzijdig antireflectie coating, zijn de chronograaftellers voor 12-uren en 60-minuten en de kleine seconden duidelijk afleesbaar tegen de donkere wijzerplaat. Het rood en wit van wijzers en indexen contrasteert sterk met de zwarte wijzerplaat.


Certina DS Eagle Chronograph


De uren- en minutenwijzers zijn deels opengewerkt, wat het design een sportieve touch geeft, net als het grote datumvenster op de positie van 6 uur. De afleesbaarheid wordt verder verbeterd door Superluminova op de uurmarkeringen, de uren- en minutenwijzers en de pijlvormige punten van zowel 24-uurswijzer en de centrale secondewijzer.


Certina DS Eagle Chronograph


De 46 millimeter brede kast heeft aan weerszijden geschroefde beschermdelen, zwart PVD-gecoat, die de roodomrande drukkers en geschroefde kroon extra beschermen en het silhouet van de kast benadrukken. De kroon is voorzien van de letters ‘DS’, waarmee de aanwezigheid van het Certina Double Security Concept nog maar eens onderstreept wordt. Op de eveneens geschroefde achterzijde zorgt CERTINA?s beroemde schildpadlogo voor een extra verwijzing naar de uitzonderlijke betrouwbaarheid en waterbestendigheid (tot 200 meter) van de DS Eagle.


Certina DS Eagle Chronograph


Het horloge is er in drie versies, elk geleverd in een speciale verpakking. Naast de beschreven uitvoering is er een volledig zwarte versie en een two-tone versie, zwart met roségoud PVD-gecoat. De Certina DS Eagle Chronograph is te koop voor tussen de ? 1.030,- en ? 1.215,-. Kijk op Horloge.info/Certina en Certina.com voor meer nieuws en informatie.