La Mer horloges zijn unieke horloges, geïnspireerd door avontuur. De oprichtster van La Mer, Martine Ilana, heeft haar passie voor design gecombineerd met pure materialen en eenvoudige schoonheid.

Martine Ilana vond haar inspiratie in de dingen die zie zag tijdens haar reizen over de hele wereld: de kleurrijke markten in Zuid-Afrika, weelderige bloemen in Bali, prachtig leerlooierijen in Italië en de helder blauwe oceaan bij Thailand. Het resultaat is een verzameling prachtige horloges met de eigenschappen van deze fantastische kleurenpaletten. Klassieke wijzerplaten worden gecombineerd met prachtige leren banden, veters en kettingen die meerdere keren om de pols gewikkeld kunnen worden en deels behangen zijn met bedels.

La Mer - het ultieme vakantiehorloge

Elk La Mer ?wikkelhorloge? is met de hand geassembleerd en met zorg gemaakt in de Verenigde Staten. De horloges zijn stijlvol en ultra-vrouwelijk ? en op elk strand en elke boulevard een fantastische metgezel die de aandacht op je zal vestigen. La Mer horloges kosten tussen de ? 100,- en ? 200,-. Kijk op LaMerCollections.com voor meer inspiratie.

La Mer - het ultieme vakantiehorloge