Bulgari en Parmigiani nieuwkomers bij heropend Ace & Dik

Met twee prestigieuze nieuwe merken heropende Ace & Dik juweliers in Amsterdam deze week zijn deuren. Na een grondige verbouwing en herinrichting mag de meer dan een eeuw oude juwelier aan de Van Baerlestraat zich nu ook de trotse dealer noemen van Bulgari en Parmigiani Fleurier. Zij hebben een plek gevonden in de sfeervolle, uitnodigende boutique van Alon Ben Joseph en zijn juweliersfamilie.102105_BGO38C3SSD-OCTODe verbouwing was via een blog-dagboek al te volgen op de diverse social media. Daaruit bleek dat de winkel eerst volledig gestript werd om daarna weer van de grond af te worden opgebouwd. En met succes! De vernieuwde boutique in het Amsterdamse Museumkwartier heeft een modern-luxueuze uitstraling en biedt plek aan een zorgvuldig samengestelde selectie van ’s wereld beste sieraden- en horlogemerken, zoals Omega, Bremont en TAG Heuer en juwelen en accessoires van Noor, BRON, Montblanc en Royal Asscher.

Ace-en-Dik-Juweliers-Amsterdam-nieuw-interieur2-72De ruime en lichte vitrines van het nieuwe interieur zorgen ervoor dat de luxe horloge- en sieradenmerken alle aandacht krijgen. Daarnaast worden exclusieve horlogemerken zoals Longines en Breitling gepresenteerd in speciale shop-in-shops die bijdragen aan de luxe beleving. Ook voor de nieuwkomers is dit shop-in-shopconcept gehanteerd. Het Zwitserse horlogehuis Parmigiani Fleurier heeft Ace & Dik gekozen als eerste partner in Amsterdam en ook Bulgari presenteert haar vernieuwde internationale concept voor het eerst in de wereld bij Ace & Dik Juweliers in Amsterdam.

parmigiani_kalparismaDe familie Dik startte begin 20e eeuw een toonaangevend modehuis in de Leidsestraat, dat in de jaren 70 verhuisde naar de Van Baerlestraat. De familie Ben Joseph werd de trotse eigenaar in 2003. Na ruim een maand aan verbouwingen is op 9 september 2015 een nieuw hoofdstuk aan de geschiedenis van Ace & Dik toegevoegd met de heropening van de compleet vernieuwde boutique. Het ontwerp is van de hand van Kees Marcelis van studiokeesmarcelis.

Ace-en-Dik-Juweliers-Amsterdam-nieuw-interieur-72De nieuwe indeling geeft de winkel aanzienlijk meer ruimte – vooral op de begane grond – en heeft een moderne, warme uitstraling.

Kijk hier voor meer informatie: www.acejewelers.com