Breitling Galactic 36 SleekT voor sportieve vrouw

Breitling Galactic 36 SleekT dameshorloge

Breitling presenteert in de Galactic lijn een nieuw, slank damesmodel. De Galactic 36 SleekT heeft een iets slankere kast dan haar voorgangers, waardoor het horloge ergonomisch om de pols valt. Een betrouwbaar uurwerk voor de actieve vrouw.

Breitling Galactic 36 SleekT dameshorloge
De nieuwe versie van de Breitling Galactic 36mm is uitgevoerd met een quartz uurwerk. De gladde bezel is vervaardigd uit wolfraamcarbide, een ultra-resistent, high tech samengesteld materiaal, dat qua kleur mooi afsteekt tegen het gepolijste staal van de kast. De manier van vervaardigen maakt wolfraamcarbide vijf keer harder dan staal en super krasvast.

Breitling Galactic 36 SleekT dameshorloge
De Breitling Galactic 36 SleekT komt in een uitvoering met een zwart gelakte wijzerplaat of een wit parelmoeren wijzerplaat, beide al dan niet met diamanten uurindexen. De bezel kan eveneens gezet worden met diamanten. De nieuwe Galactic komt met een stalen Pilot schakelband en is waterdicht tot honderd meter. Het SuperQuartz uurwerk is nog nauwkeuriger dan een gewoon quartz uurwerk en is geheel volgens de standaarden van Breitling chronometer gecertificeerd door de COSC. Naast de uren, minuten en een centrale secondewijzer is ook de datum af te lezen.

Breitling Galactic 36 SleekT dameshorloge

Prijs: vanaf €4.390,-

Voor meer informatie kijk op: www.breitling.com