Breitling Avenger Hurricane chronograaf XXL, zwarte overtreffende trap in 50mm

De naam zegt het al, met de Avenger Hurricane XXL lanceert Breitling een chronograaf die grenzen verlegt. Met de XXL 50 mm kast in zwart, de witte en gele accenten op de wijzerplaat en de indexen op het luchtvaart geïnspireerde stencil-type, is het in minder dan een seconde duidelijk dat we hier te maken hebben met een power watch, ontwikkeld om extreme uitdagingen mee aan te gaan.

Breitling Avenger Hurricane

Breitling heeft de kast van chronograaf Avenger Hurricane XXL vervaardigd van het eigen ultra-stevig en ultra-light Breitlight® materiaal. Deze compositie is 3,3 keer lichter dan titaan en 5,8 maal lichter dan staal, is aanzienlijk harder maar heeft wel een meer warme uitstraling dan staal. Het exclusieve high-tech materiaal heeft nog meer troeven: het is uitzonderlijk krasvast, corrosie krijgt nauwelijks vat, het materiaal is anti-magnetische, thermische stabiliteit en anti-allergische.Breitling Avenger Hurricane

Ook met de vele functionaliteit blijft de leesbaarheid van de wijzerplaat gewaarborgd omdat deze is versterkt met lichtgevende wijzers en cijfers en de kast is voorzien van dik, aan weerszijde ontspiegeld saffierkristal. De pushers en kroon zijn voorzien van antislip grip voor optimale bediening, zelfs met handschoenen. Onder al deze stoere uiterlijkheden schuilt een uiterst betrouwbaar hart dankzij het nieuwe Manufacture Breitling kaliber B12 met een gangreserve van 70 uur.

Avenger Hurricane kaliberDe XXL chronograaf draagt niet alleen comfortabel dankzij de Breitlight® kast, ook de band, uitgevoerd in geel en zwart draagt dankzij de gele rubberen kern prettig, terwijl de zwarte militaire vezelstructuur zorgt voor extra stevigheid. De Breitling Avenger Hurricane XXL is waterdicht tot 100 meter en voorzien van een draaibare ring met tabs om tijden te onthouden. De ‘orkaan’ aan power, lef en innovatie is COSC gecertificeerd.
Prijs: € 7940
Meer informatie: Breitling.com