Boutique Only: Bell & Ross BR-X1-Skeleton Chronograph Red Edition

Je zult ervoor naar een Bell & Ross Boutique moeten en je moet snel zijn, want er zijn er maar 50 van gemaakt, maar dan zou je de eigenaar kunnen worden van deze Bell & Ross BR-X1 Skeleton Red Edition.

Bell-and-Ross-BRX1Red-chrono-front-and-backHet horloge heeft de specifieke Bell & Ross signatuur, met zijn vierkante basis voor een ronde kast en is daarmee trouw aan de luchtvaart roots van de BR01, zijn voorganger. De nieuwe BR-X1 bevat een automatisch Bell &Ross uurwerk met geskeletteerde chronograaf, die zowel een 60-secondenteller als een 30-minutenteller heeft. Het horloge geeft verder uren, minuten en – met een kleine secondewijzer – de seconden aan, en heeft een geskeletteerde datumaanduiding op 6 uur.

De titanium kast van de BR-X1 Red Edition meet 45 mm. en heeft rubberen inzetjes en toggle poussoirs. Het kastdeksel is voorzien van een opening van getint saffierkristal ter hoogte van de balans. De rest van het kastdeksel is van titanium en bevat de specificaties van het horloge alsook het gelimiteerde nummer van het betreffende exemplaar.

BellRoss_2015_BR_X1_REDEDITION_back-lowDe wijzerplaat is van transparant rood getint mineraal glas en bevat geskeletteerde uren- en minutenwijzers die opgevuld zijn met Superluminova®. De opgelegde indexen zijn van metaal en hebben ook Superluminova® inzetjes. De wijzerplaat is goed afleesbaar, mede dankzij het anti-reflecterende saffierglas.
Het horloge is tot 100 meter waterdicht en heeft een zwarte, geweven rubberen band met een gespsluiting van roestvrij staal met een PVD titanium afwerking.
Geheimpje: de BR-X1 Red Edition is ook via de e-boutique verkrijgbaar.

Prijs: € 16.000
Kijk voor meer informatie op www.bellross.com