Baselworld: Michael Kors Access Smartwatch design collectie vanaf najaar leverbaar

Michael Kors, bekroond ontwerper van luxe accessoires en prêt-à-porter collecties biedt consumenten vanaf herfst 2016 draagbare, fashionable technologie voor om de pols met de Michael Kors Access smartwatch lijn. De introductie van de collectie vond plaatst tijdens Baselworld.

De Michael Kors Access smatwatch is afgestemd op de mode-gerichte consument. De smartwatches zijn een combinatie tussen cutting-edge technologie, mogelijk gemaakt door een samenwerking met Google, en de glamoureuze ontwerpstijl van Michael Kors. De banden van de smartwatches zijn verwisselbaar zodat de drager met leer, metaal of silicone kan afstemmen op de mood of look van de dag. Ook zijn er verschillende watchfaces voor-geïnstalleerd.

Michael Kors Access smartwatch

“Ik zet me ervoor in het leven van mensen gemakkelijker te maken door middel van mode. Waarom zouden technologische accessoires niet chique en stijlvol kunnen zijn? De Michael Kors smartwatches sluiten aan op de vaak 24/7, snelle levensstijl van onze klanten. Ze moeten de persoonlijke smaak van de drager weerspiegelen en via een swipe beweging toegang kunnen geven tot online technologie, of dat nu is met een digitaal chronograaf ontwerp voor op de sportschool of met een glinsterend pavé display voor tijdens een nachtelijk glamourfeestje”, aldus Michael Kors.

Michael Kors Access smartwatch

De glamoreuze smartwatch versies voor vrouwen en de sportieve versies voor mannen, aangedreven door Android Wear, met touchscreen display bieden onder andere toegang tot social media updates, e-mail alerts, een ingebouwde fitness-tracking en voice-geactiveerde Google ™. De geavanceerde technologie die kan samenwerken met iPhone- en Android-telefoons maakt gebruik van het Android Wear(TM)-smartwatchplatform.

De Michael Kors Access smartwatch collectie komt uit met diverse stijlvolle uitvoeringen voor dames en sportieve uitvoeringen voor heren. De horloges bieden aanpasbare functionaliteit waaronder exclusieve Michael Kors-wijzerplaten, waarvan het design met een vingerbeweging kan worden gewisseld. Het aanraakscherm, Powered by Android Wear, kent de volgende functies: Meldingen van nieuwe berichten in sociale media, sms, e-mail en apps. Een intelligente helpfunctie van Google(TM), een ingebouwde fitnessmonitor en spraakbesturing van Google(TM).

De Michael Kors Access smatwatch collectie is leverbaar vanaf najaar 2016. Prijs vanaf € 350