Hygge 2203 – Groot Designhorloge met Bijzondere Details

Het Japans/Scandinavische horlogemerk Hygge (het Deense equivalent van het Nederlandse begrip ‘gezellig’) heeft de 2203 gelanceerd: een groot designhorloge met typisch minimalistisch Scandinavisch design en van “Made in Japan” kwaliteit, waarmee het merk zich richt op de sportieve zakenman, die houdt van bijzonder design.

De Hygge 2203 is de driewijzer opvolger van de Hygge 2204 chronograaf. Ontwerper Major Tse heeft ook in dit horloge buitengewoon fraaie details verwerkt, zoals de geperforeerde dubbele wijzerplaat en de subtiele afwijkingen in de kleuren van de indexen op elk derde uur. Ook het diamantpatroon langs de buitenkant van de bezel van de (voor een designhorloge) flinke 44 millimeter brede RVS kast, is een mooi detail.

Hygge 2203 – Groot Designhorloge met Bijzondere Details

De Hygge 2203 is gemaakt in Japan en voorzien van een betrouwbaar Japans quartz uurwerk met datum. Het komt in 5 uitvoeringen, met zilveren of zwarte wijzerplaat, IP zwarte of geborsteld stalen kast en een geperforeerde lederen of een stalen mesh horlogeband. De horloges variëren in prijs van € 215,- tot € 240,-. Kijk op Hyggehorloges.nl voor meer informatie over het merk. De horloges zijn o.a. te koop via Horloge.nl.

HYGGE-2203-lifestyle-3