Baselworld 2017: Verfijning voor Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer dameshorloges

Dit jaar worden in de Seamaster Aqua Terra damescollectie 30 nieuwe modellen in drie verschillende maten uitgebracht. De lijn was al elegant, maar Omega heeft verscheidene aspecten van het ontwerp verder verfijnd. In de meeste modellen zit nu een Master Chronometer, die indrukwekkende nauwkeurigheid en prestaties garandeert.

De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in versies van 38, 34 en 28 mm en hebben een symmetrische kast die naadloos overloopt in de polsband. Hierdoor bieden ze ook draagsters met slankere polsen een betere pasvorm. Deze gepatenteerde “schroef-met-pen”-polsband heeft een make-over gekregen naar nog beter geproportioneerde, koepelvormige schakels, wat weer zorgt voor meer vrouwelijke uitstraling. Ook de kroon is aangepast. Deze is nu kegelvormig met golvende randen.

Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer dameshorloge lichte wijzerplaat

De wijzerplaten van de Aqua Terra damesmodellen zijn nog steeds sober en strak en voorzien van diamanten urenmarkeringen. Favoriet blijven de parelmoeren wijzerplaten in 14 verschillende kleuren met een iriserende, gezandstraalde of glanzende afwerking. De tekst over waterbestendigheid (150 meter) staat niet meer op de wijzerplaat maar is nu in de achterkant van de kast gegraveerd.

De twee modellen op deze pagina zijn de 38 mm versie in een combinatie van staal en 18K Sedna™-goud. Dit horloge is voorzien van een wijzerplaat van wit parelmoer met diamanten indexmarkeringen en een diamant-pavé lunette. Het tweede model is een 34 mm Seamaster Aqua van staal met een wijzerplaat van parelmoer uit Tahiti en diamanten indexmarkeringen.

Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer dameshorloge 3

De achterkant heeft golvende randen en is voorzien van saffierglas, zodat de Omega Master Chronometer kaliber 8800 die in beide grotere horlogemodellen is gezet, goed te zien is. Dit uurwerk en alle horloges voldoen aan de hoogste certificeringsnormen zoals goedgekeurd door METAS. Op alle horloges van 34 en 38 mm wordt 4 jaar garantie gegeven.

De 28 mm-versies die binnenkort worden geïntroduceerd, zijn voorzien van kwartskaliber 4061. Op de achterkant van deze stijlvolle dameshorloges met golvende rand is in reliëfdruk het iconische zeepaardmedaillon aangebracht.Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer dameshorloge donkere kastdeksel

De Omega Seamaster Aqua Terra Master Chronometer damescollectie is vanaf juli leverbaar.
Meer informatie: Omegawatches.com