Aerowatch Héritage Slim, de lichte elegantie van eenvoud

Het onafhankelijke, Zwitserse familiebedrijf Aerowatch start in 1910 met het vervaardigen van uurwerken vanuit een voor die dagen zeer moderne werkplaats. De focus in het atelier ligt vooral op de productie van hoogwaardige zakhorloges. Het bedrijf zag zichzelf als symbool van vernieuwing, en de keuze van een Engels naam was een vroege verwijzing naar internationale ambities. Door de jaren heen is Aerowatch altijd trouw gebleven aan klassieke lijnen en vintage modellen, en zelfs het zakhorloge. Met de introductie van de Aerowatch Héritage Slim slaat het bedrijf een nieuw pad in, en treedt het toe tot het select aantal horlogehuizen die mechanische, ultra dunne horloges vervaardigt.

Aerowatch Slim Automatic 67975 AA02 M (1)

Aerowatch_heritage_slim_sm-4Het slanke, zelf-opwindende horloge heeft het uiterlijk van het klassieke ‘less is more’ ontwerp. De kast van de Héritage Slim Automatic (er is ook en quarz serie) heeft een diameter van 40 mm en in totaal is er keus uit zeven uitvoeringen van ’the ultra thin’. De gewelfde zongeborstelde wijzerplaat – in antraciet of zilver – is voorzien van een datumaanduiding op zes uur, heeft rosé kleurige Baton wijzers en eveneens Romeinse indexen in rosé. Voor de kast kan gekozen worden uit gepolijst of rosé staal. Banden zijn er in leer of in two-toned staal.

Aerowatch heeft de Héritage Slim Automatic voorzien van het SW 300 kaliber, dat met 28.800 tikken per uur zorgt voor een zeer nauwkeurige tijdwaarneming. De Aerowatch ultra thin is waterdicht tot 50 meter. Het geschroefde kastdeksel heeft saffierglas waarmee de strak en elegant gestyle Héritage Slim ook haar innerlijk prijsgeeft. Het spreekt voor zich een dergelijk slank en elegant design erg comfortabel draagt om de pols.

Prijs Héritage Slim staal Rosé PVD € 1490
Prijs Héritage Slim staal  € 1590
Meer informative: Aerowatch.com