Aerowatch Collection 1942: horloge voor hem en haar

Trendy blauw siert de horlogecollectie van het anders zo serieuze Aerowatch. In de Collection 1942 is een nieuw fris blauw verschenen, een maal voor de wijzers, en een maal voor de wijzerplaat. Voor haar ontstaat zo een elegant en modieus horloge, voor hem een stoer en toch chique model.

Het nieuwe herenmodel uit de Collection 1942 heeft een 42 mm kast van roestvrij staal dat is voorzien van een gebogen saffierglas. De diepblauw gelakte wijzerplaat heeft een opvallend ‘sunburst’ patroon en gerhodineerde indexen die het model ongemerkt nog mooier maken. In dezelfde matching kleuren zijn de 60-seconde- en de 30-minutentellers uitgevoerd, die goed afleesbaar zijn. Ook de rest van het horloge is gedetailleerd afgewerkt.
Het chronograaf- of stopwatchhorloge met modelnummer A 84934 AA05 heeft een Zwitsers quartz-uurwerk nummer 8171/204 van ISA met maanfase-aanduiding op 6 uur en een datumvenster op 4 uur. Het is waterdicht tot 50 meter. Het geheel wordt afgerond door de donkerblauwe lederen band met gespsluiting, of naar wens met een roestvrijstalen band.
Prijs € 695

Aerowatch_collection_1942_43960 AA01Het damesmodel is in dezelfde stijl uitgevoerd, maar meer feminien, niet in de laatste plaats door de parelmoeren wijzerplaat met gracieuze Arabische cijfers en peervormige wijzers. De roestvrijstalen kast heeft een diameter van 35 mm. en de uit-vormige kroon is iets terugliggend in de kast geplaatst. Deze kroon is gezet met een natuurlijk onyx, waardoor het horloge extra allure krijgt.
Ook het dames horloge wordt aangedreven door een quartz uurwerk met maanfase, maar is dit keer door het Zwitserse Ronda  gemaakt. Een gestippelde ring zorgt voor precieze aflezing van de tijd in uren en minuten.
Ook dit model heeft een blauwe lederen band en een gespsluiting en is er ook met een roestvrijstalen band. Het damesmodel van Aerowatch heeft referentienummer A 43960 AA01 en kost € 590

Kijk voor meer informatie op www.aerowatch.com