Het is december, dus komt Sinn ?Spezialuhren zu Frankfurt am Main? weer met hun horlogekalender, die onder horlogeliefhebbers haast zo populair is als de Pirelli kalender onder ?autoliefhebbers?. De Sinn kalender is daarom ook elk jaar in no-time uitverkocht, maar net zo traditioneel is gelukkig ook dat Sinn er weer één naar de redactie van Horloge.info heeft gestuurd, om verloot te worden onder de Nederlands sprekende liefhebbers van het merk.

De hoogwaardige kalender heeft een forse afmeting van 48 bij 59 cm en toont elke maand een grote foto van een horloge van het Duitse horlogemerk, geplaatst in een bijzonder sfeervolle setting. Totaal zijn er 14 pagina?s: naast de maanden is er nog het voorblad en een calendarium in het Duits en Engels. De kalender is voor 38 euro (exclusief verzendkosten) online via Sinn.de te bestellen.
 
Horloge.info heeft gelukkig weer een exemplaar van deze prachtige kalender ter verloting onder de lezers gekregen. Wilt u in aanmerking komen om dit exemplaar te winnen, stuurt u dan een tweet met de tekst #SinnKalender2013 @Horloge_info @Sinn_DS. Wij zullen op 7 januari 2013 uit de Twitteraars een winnaar kiezen (door middel van loting).

Let op: vergeet niet Horloge.info te volgen op Twitter (@Horloge_info), anders kunnen wij u, mocht u de winnaar zijn, niet benaderen.