TW Steel heeft de populaire Cool Black horloges uit de Canteen Style collectie onder de loep genomen en er een originele twist aan gegeven door ze uit te brengen met felle kleuraccenten. De naar keuze rode, blauwe en gele details knallen van de ? verder totaal zwarte ? horloges en geven de collectie een frisse nieuwe uitstraling.

De nieuwe collectie is gebaseerd op de felbegeerde Cool Black modellen die twee jaar geleden werden geïntroduceerd. De gewaagde kleuraccenten die zijn verwerkt in deze nieuwste editie, laten weer eens de passie van TW Steel’s Chief Design Officer, Ton Cobelens, voor hedendaagse vormgeving zien. Het opvallende gebruik van geel (45 mm TW900 en 50 mm TW901), rood (TW902/TW903) en blauw (TW904/TW905) is een innovatie op de succesvolle Cool Black design basis.


Cobelens: “Cool Black was bijzonder populair toen het voor het eerst werd geïntroduceerd, met de Cool Black Color Editions willen we de standaard verder verhogen en de TW Steel fans iets spannends aanbieden, zonder in te leveren op datgene wat de eerste editie zo succesvol heeft gemaakt. Het kleuraccent dat is toegevoegd aan deze ontwerpen is subtiel genoeg om de uitstraling te vergroten en sterk genoeg om het oog van de mensen te vangen”.


klik aan voor de Cool Black Color Editions opo bureaublad achtergrond formaat


“Ik ben blij met het eindresultaat en nog belangrijker met de ontwikkeling van de Canteen Style modellen. Deze uitvoeringen zijn makkelijk te herkennen aan hun onderscheidende kroon cap op de kast. Voor de Cool Black Color Editions hebben we nu ook weer gebruik gemaakt van de beste zwarte PVD casing voor een optimale afwerking. Deze nieuwe modellen zijn met recht Eyecatchers in de TW Steel collectie.”


De TW Steel Cool Black Color Editions hebben naast de PVD behuizing een bijbehorende zwarte band en gesp. In het tot 100 meter waterdichte horloge huist een Miyota OS20 uurwerk, dat het horloge (naast de tijd in 12 uur en 24 uur) ook de datum doet aangeven en gebruikt kan worden als chronograaf om tijden tot 60 minuten te meten. De horloges met een kastdiameter van 45 millimeter kosten ? 399,- en in de 50 millimeter uitvoering zijn ze ? 419,-. Kijk op Horloge.info/TW-Steel of TWSteel.com voor meer nieuws en informatie over het Nederlandse merk.