TW Steel lanceert opnieuw Next Generation horloge

TW Steel Next Generation Grandeur Tech herenhorloge

TW Steel haalt de laatste maanden flink de stoffer over bestaande collecties, zo is nu ook de Grandeur Tech-collectie aan de beurt. De flink opgefriste Next Generation Grandeur Tech komt in maar liefst vijf nieuwe versies uit. Alle vijf even stoer als robuust, met hier en daar een kleurrijke toon.

TW Steel Next Generation Grandeur Tech herenhorlogeZowel het design als het uurwerk heeft aan de vernieuwingsdrift van TW Steel moeten geloven. De robuuste kast is van geborsteld staal, voorzien van een PVD plating of coating. Binnenin loopt het Miyota 6S20 ‘Big Caliber’ chronograafuurwerk. Het horloge is waterdicht tot honderd meter. De sportieve siliconen band heeft een piramide patroon gekregen en gekleurde lijnen.

TW Steel Next Generation Grandeur Tech herenhorlogeDe kast meet 48 millimeter en oogt extra stoer door de schroeven die de bezel op hun plek houden. De chronotellers op de wijzerplaat zijn groter geworden, voor een robuuster uiterlijk en betere afleesbaarheid.

TW Steel Next Generation Grandeur Tech herenhorlogeDe TW Steel Next Generation Grandeur Tech komt in vijf verschillende versies: stalen kast met zwart-rode band en zwarte of rode wijzerplaat, kast met roségouden PVD-laag blauwe band en wijzerplaat of zwarte band en wijzerplaat en een model met een zwarte PVD-coating op de kast en zwarte wijzerplaat en band. Prijs: € 499,- (staal), € 549,- (PVD-plated/coated).

Voor meer informatie kijk op: www.twsteel.com