TW Steel Desperado Special Editon chronograaf; zwarte bolster met pit

Het verhaal van de TW Steel ‘Son of Time’ is een prachtige on going Dutch story; Dutch with and a little help from my friends.

Deze nieuwe Son of Time ‘Desperado’ Special Edition is ontworpen en vervaardigd in één project, aangegaan met het Spaanse Macco Motors. Desperado is Spaans voor zoiets als ‘waaghals’ of ‘Outlaw’. De samenwerking tussen TW Steel en de motorbouwers binnen ‘Son of Time’ draait op passie en vakmanschap. De creatieve masterminds van zowel TW Steel als, in dit geval, Macco Motors hadden de uitdaging om gebaseerd op de eigen en wederzijdse visie een modern, eersteklas motor, dan wel horloge met flair, met retro esthetiek en ruwe kracht te creëren.TWSteel Desperato

TWSTeel Son of Time Desperato_mst13_es

Het design van de rood met zwarte 45 mm chronograaf is in look & feel afgestemd op de ‘Desperado’ motor. Deze speciale editie chronograaf wordt gekenmerkt door een stalen 45 mm kast met zwarte PVD-coating, ronde pushers, een stoere zwarte Italiaans lederen band met rood stiksel en een sunray grijze wijzerplaat. Om het ontwerp nog meer karakter te geven, wordt de chronograaf geleverd met een extra Milanese horlogeband. De banden kunnen makkelijk verwisseld worden door het Capsa/Quick Change systeem.

Prijs: € 499
Meer informatie: TWSteel.com