Het Amerikaanse horlogemerk Timex, dat al in 1854 werd opgericht onder de naam ?Waterbury Clock?, lanceert de Timex Originals ?1978 Vintage?: een op een militair Timex model uit 1978 geïnspireerd horloge, met een zeer mooie retro look.

De speciale uitgave onderstreept de – door de vele high-tech modellen van de laatste decennia misschien wat op de achtergrond geraakte – rijke geschiedenis van Timex, dat sinds kort weer terug is op de Nederlandse markt. De opnieuw uitgebrachte ?1978 Vintage? is stijlvol, tijdloos en zit comfortabel om de pols, dankzij de gebruikte NATO horlogebanden. Het horloge vertelt de tijd en de datum, heet een Timex quartz uurwerk, is 100 meter waterdicht en heeft een roestvrijstalen kast, met een diameter van 42mm.


Timex Originals 1978 Vintage


De wijzerplaat kan in het donker worden verlicht, via het kenmerkende Indiglo® night-light systeem van Timex. De 1978 Vintage kost ?139,95 en is in Nederland verkrijgbaar bij diverse verkooppunten. Kijk op Bold-Labels.com voor meer informatie over distributie en bezoek Timex.com.