The one…Kunstenares Kate Rodgers inspireert tot twee nieuwe Reverso horloges

Dat we vanaf de aarde slechts één zijde van de maan kunnen zien is geen belemmering om haar aantrekkingskracht te verwerken in een horloge met twee gezichten. Twee schilderijen van kunstenaar Katie Rodgers (PaperFashion.net), met de mystieke band tussen de maan en vrouwelijkheid als thema, hebben model gestaan voor een tweetal nieuwe  Jaeger-LeCoultre Reverso modellen.Jaeger-LeCoultre Reverso One Duetto Moon

De Reverso met de omkeerbare kast, waarvan het eerste model  in 1930 verscheen, bewijst keer op keer dat elegantie tijdloos is en de ontwerpen van ware klassiekers nooit hun invloed verliezen binnen jongere modetrends. In het jaar van de 85-verjaardag van de Reverso komt Jaeger-LeCoultre met een aantal bijzondere modellen. Onder andere deze twee. De twee Reverso’s  met maanlandschap zijn geïnspireerd op Katie Rodgers’ serie ‘This is the one’. Door Jaeger-LeCoultre vertaald naar Reverso One Duetto Moon.

Jaeger-LeCoultre Reverso One Duetto Moon

jaeger-lecoultre_reverso_one_duetto_moon_pg_back_2_0

Aangedreven door het mechanische, handgewonden Jaeger-LeCoultre kaliber 842 toont de Reverso One Duetto Moon aan de ene kant de maanfase in een paarlemoeren wijzerplaat die bezaaid lijkt met sterren en heeft het aan de andere zijde een zongeborstelde wijzerplaat met guilloché motief. Aangedreven door één enkele beweging is de Reverso One Duetto Moon met een kast van 40,1x 20 mm opnieuw een prachtige aanwinst binnen de beroemde en uiterst vrouwelijke serie. De horloges worden geleverd met een alligator band met 18 karaat gouden gesp, met stalen band of met een 18 karaat roségouden band.

Prijs: € 21.300
Meer informatie: Jaeger-lecoultre.com