TAG Heuer Carrera Lady Jeans : Got your favorite jeans on time

De Carrera collectie is de vlaggenschip collectie van TAG Heuer. In 1964 gelanceerd door Jack Heuer als chronograaf, is het nu verkrijgbaar in een reeks diameters met veel verschillende functies voor zowel mannen als vrouwen. Helemaal vrouwelijk met een flinke dosis ‘sportief’ en een vleugje ‘stoer’ is de Tag Heuer Carrera Lady Jeans. De sportieve TAG Heuer heeft een blauwe zongeborstelde blauwe wijzerplaat  en een denim-effect leren band. TAG Heuer_CARRERA LADY_JEANS (3)

Met een elegante, maar niet al te grote diameter van 36 mm voor de kast is de nieuwe behuizing van de Carrera Lady een directe afstammeling van de Carrera Heuer-01chronograaf die in 2015 werd gelanceerd. Dit jaar heeft de kast, dankzij een nieuwe ontwikkeling, een andere constructie. Het is niet meer uit een blok, op de traditionele TAG Heuer-manier vervaardigd, maar op de nieuwe modulaire Tag Heuer manier vormgegeven. Op deze manier is de kast samengesteld uit 9 verschillende stukken (case back, case middle, bezel, lugs en band-eindstukken), wat de weg vrij maakt voor tal van mogelijke combinaties van bijna eindeloze materialen, kleuren, behandelingen en afwerkingen.TAG Heuer_CARRERA LADY_JEANS _detail

TAG Heuer_CARRERA LADY_JEANS _totaal

De TAG Heuer Carrera Lady Jeans met ‘denim’ band  (ref. WBG1310.FT6115 ) heeft een quartzuurwerk. De fraai gepolijste en gefaseerde indexen zijn net als de wijzers voorzien van lichtgevend materiaal. De waterbestendigheid is 100 meter.

Prijs: € 1.250

Meer informative: TagHeuer.com